ArcGIS services nog steeds niet goed beschikbaar

De ArcGIS services zijn nog steeds niet goed beschikbaar.

De ArcGIS services zijn nog steeds niet goed beschikbaar. Deze week meldden we dat het probleem rond beschikbaar zijn van ArcGIS services was opgelost maar al snel bleek dat er wederom problemen onstonden met de bereikbaarheid. Aan oplossen van het probleem wordt gewerkt.

Als alternatief kunnen OGC-services worden gebruikt of kan data gedownload worden vanuit de metadata te vinden in het Dataregister Rijkswaterstaat

Statusupdate 31 mei 14:30 uur:

Op dit moment is de ArcGIS-server beschikbaar en kan geraadpleegd worden. Er kunnen momenteel echter geen nieuwe services gepubliceerd worden omdat de ArcGIS-server in read-only modus staat ingesteld. Het team is momenteel de GDR-services één voor één aan het controleren. Als er geen fouten gevonden worden binnen de GDR service die gecontroleerd is, wordt de service teruggeplaatst. Dit doen wij omdat er een aantal services onder GDR fouten vertonen. Hierdoor wordt de ArcGIS-server onbereikbaar. Het doorlopen van deze services zal tot eind volgende week duren. De ArcGIS-server is beschikbaar, maar kan door het testen soms voor korte periodes niet beschikbaar zijn.